Päivitetty 11.03.2022

Materiaaleja

Tältä sivulta voit tilata Nollalinja-käyntikortteja ja ladata Nollalinja-materiaaleja tulostettavaksi tai sähköiseen käyttöön. Sivun alaosasta löydät myös tulostettavan henkilökohtaisen turvasuunnitelmalomakkeen.

Nollalinja-käyntikortit

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset voivat maksutta ja postikuluitta tilata Nollalinjan käyntikortteja jaettavaksi asiakkaille. Korteissa on tietoa myös turvakodeista.

Suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset käyntikortit toimitetaan 100 kortin laatikoissa, joten pienin tilattava määrä on 100 kpl. Muut kieliversiot toimitetaan 25 kortin laatikoissa.

Tilaa

Huom! Käytä kampanjakoodia Nollalinja tilauksen yhteydessä.

Nollalinja-materiaalit tulostettavaksi tai verkkokäyttöön

Alla olevien bannerikuvien avulla voit levittää sanaa Nollalinjasta omilla verkkosivuillasi. Linkitä banneri osoitteeseen www.nollalinja.fi.

Bannereiden tallennus: Avaa haluamasi banneri ja paina avautuvan kuvan päällä hiiren oikeaa näppäintä. Valitse ”Tallenna  kuva nimellä” (Save Picture As).

Turvasuunnitelmalomake

Lataa tästä henkilökohtainen turvasuunnitelmalomake (pdf, 565 kt)

Ilmoita väkivaltatyön toimija, palvelu tai asiantuntija Nollalinjalle

Anna tiedot lähisuhdeväkivaltaa kokeneille ja naisiin kohdistuvaa väkivaltaa kokeneille suunnatuista toiminnoista, palveluista ja asiantuntijoista.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa väkivaltatyön toimijan, palvelun tai asiantuntijan Nollalinjalle (Webropol-kysely)